16 juni 2019
13:00

Syrianska IF Kerburan

Referat: IFK Lindesberg - Syrianska IF + träningsinfo

Om man bortser från bortalagets konstanta gnäll på domaren så var det en jämn och bra match med ungefär lika många chanser åt båda hållen.
Vi tar ledningen efter 30 minuter genom att vår lagkapten Abdiwahab bryter igenom på vänsterkanten och placerar in bollen längs marken. Det blir en ledning som står sig halvleken ut.
Andra halvlek fortsätter att vara jämn, men nu är det motståndarna som lyckas peta in två bollar. Slutresultatet blir 1-2, men det kunde lika gärna varit vi som vunnit. Tyvärr skadar Firaz axeln under andra halvlek, men vi får hoppas att det inte är något allvarligt.
Motståndarnas tugg och gnäll på domaren tar tyvärr bort glädjen från matchen. En stor eloge till våra spelare som inte började tugga de med. Jag är själv imponerad av de domare som ställer upp och dömer själva i de här serierna; killarna börjar bli mer fysiska och domaren ska dessutom ska ha koll på offsidelinjer, vilket är en omöjlig uppgift. Det slutar iaf med att Syrianska får två utvisningar, mest pga prat, men de ord som ständigt kastades mot domaren borde ha gett flera kort!

Bra jobbat matchen igenom killar och tack till en bra publik!

Träningarna kommande vecka är på tisdag och torsdag 16.00-17.30. På tisdagsträningen är det Garik som leder träningen och på torsdag är jag tillbaka på plan. Jag har redan informerat om att det bara kommer att vara 15 spelare som åker med på avslutande bortamatchen mot Sala nästa söndag. Om man tidigt erbjuder skjuts, så ligger man bra till för att få spela.